Winkelwagen

Algemene Voorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling aanvaarden klanten deze koopvoorwaarden:

– We gaan ervan uit dat klanten, voor ze bij onze webshop Kamagra-Discounter.ga een bestelling plaatsen hun gezondheidstoestand besproken hebben met een dokter en indien dit vereist is in het land waar ze wonen, een geldig recept hebben gekregen.

– De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen, bijwerkingen of andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van producten gekocht bij Kamagra-Discounter.ga.

– De klant garandeert dat hij of zij minstens 18 jaar oud is op het moment van de aankoop.

– De klant garandeert dat de producten bedoeld zijn voor eigen, persoonlijk gebruik.

– De klant is zelf volledig verantwoordelijk voor het importeren van producten gekocht bij Kamagra-Discounter.ga in zijn woonplaats of in het land dat hij of zij heeft opgegeven als leveradres.

– Een klant die een bestelling doet, ontslaat Kamagra-Discounter.ga van alle verantwoordelijkheden – zowel geneeskundige als andere – die voortvloeien uit het kopen of gebruiken van onze producten.

– Afhalen is niet mogelijk, wij leveren uw bestelling per post (Post.nl of Duitse Post binnen Duitsland) na ontvangst van uw betaling. Wij streven er naar om binnen 24 en maximaal 48 uur na ontvangst van uw betaling uw bestelling te versturen in een anonieme verpakking naar het door u opgegeven postadres.

– U bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van uw juiste postadres compleet met juiste huisnummer en postcode, en uw juiste naam. Zendingen hebben namelijk geen retouradres, wees daarvan bewust!

– U kunt zelf kiezen voor een verzekerde bestelling met track & trace of voor een onverzekerde verzending (reguliere post), bij onverzekerde bestelling leveren wij niet na als uw bestelling zoek is geraakt, bij een verzekerde bestelling met track & trace doen wij dat wel.